AKTUELNO

Ipak nije bila iskrena.

Kao i svakog ponedeljka, emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" uzburkaće Belu kuću. Kako je protekla nedelja puna burnih događaja, stanari velelepnog imanje imaće mnogo toga da objasne.

Prva na redu bila je Stanija Dobrojević, koja je objasnila da je uspela da raščisti nesuglasice koje je imala tokom dana sa Draganom Mitar i Lepim Mićom zbog kupovine namirnica za nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Imali smo danas situaciju, ne baš prijatnu, ali smo posle svega razgovarali i raščistili smo sve i nadam se da više neće dolaziti do sličnih situacija. Izgleda da je problem bio što je pre dve nedelje, po Mićinoj priči, Dragana bila u kupovini gde je, kad se ona vratila, bacila sve te kese, pa iz tog razloga je on i tako odreagovao. Dok ja nisam ušla ovde, Dragana je ovde bila Mićina štićenica, a vidi se da u poslednje vreme ona pije kafu sa Ljubom i sve se više druže - započela je Stanija.

Potom je voditelj Milan podigao Draganu i citirao joj njene reči koje je u razgovoru sa Ljubom Pantović izjavila o Dobrojevićevoj.

Dešava se da imamo te neke svađice oko kupovine. Ja nisam to izjavila, nego prosto se tako desilo da mi imamo neke svađe, ali danas nam je Bane kupio. Izgledalo mi je kao da sam potrčko tu neki. Nismo imali problem, nego smo pravili zajednički spisak, ako idemo napolje, a ne ako budemo ovde, da ja nekome donosim na noge. Nije ona meni krivac, nisam ja nju ni spominjala, ja kad sam se vratila videla sam da je Stanija imala problem sa Mićom, ali ja nju nikada ne komentarišem - izjavila je Dragana.

Kako je i Ljuba bila prozvana, ustala je i demantovala Draganu, te je raskrinkala da je ipak ogovarala Staniju.

Foto: TvPink Printscreen

Danas jesmo komentarisale. Pričala mi je da Stanija misli da smo Dragana i ja protiv nje i rekla mi je upravo ovo za prodavnicu, da Stanija glumi kraljicu, dok ona ide u prodavnicu i gde čeka red. Juče sam rekla Staniji, pošto je Lepi Mića baš ružno postupio prema njoj. Ja sam joj rekla da treba da ima svoj stav i tako će joj biti bolje. Dragana je meni takođe rekla da se Stanija poslednje dve nedelje raspituje o njenom životu, da je pratila njene klipove dok nije ušla ovde - bila je jasna Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom prethodne noći Pavle Jovanović je Dobrojevićevoj izneo intimne detalje iz veze sa Draganom, pa je i to bila tema za stolom, budući da je svoju ljubav sa bivšom ljubavnicom uporedio sa žarom Ane Korać i Davida Dragojevića.

To jeste taj kontekst, koji si mi pričao sinoć. Rekao si da te je bivša devojka gušila kao Aleksandra Davida, ali da nije bila posesivna kao ona i da si hteo da je se rešiš - potvrdila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VI STE MI JEDNAKE: Mića očitao lekciju Staniji i Dragani, one mu obećale ovo!(VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'