AKTUELNO

Lazar za ovo nije znao.

Šira javnost upoznata je sa vezom Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a koja je često turbulentna i sa druge strane zanimljiva mnogima.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" odlučio da upita njih dvoje šta je pravi razlog njihovih razmirica u Beloj kući, a Zola je otkrio da je u pitanju ljubomora i priznao zbog kojih zadrugarki ga je Miljana napadala.

Foto: TvPink Printscreen

Naš odnos je normalan, samo postoji taj problem što se tiče ponašanja i mog i njenog. Ja sam u nekim situacijama nezainteresovan, možda ljut, čudno deluje prostor zatvoren na mene. I ona u nekim situacijama mene ne poštuje, što mi je obećala. Pokušavam da joj objasnim da se ne peca na neke stvari i da ovo između nas shvati kao pravu ljubav. Ona je izljubomorisala što sam ja Dragani rekao da mi se ide kući. Posle toga smo imali problem u vezi sa Majom - rekao je Zola.

Međutim, svi su shvatili da je Kulićeva slagala za jednu situaciju, što je pred svima za stolom morala da prizna.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je, rekla sam šta sam rekla. Ja sam obećala da neću ništa da komentarišem. Međutim, vidite da je problem komentarisanje. Ispao je konflikt zato što sam Marku rekla šta traži kod Zlate i šta njega briga kome će ona koliko para da da. Za Maju sam rekla. Što se tiče Stanije, neću da se vraćam na to, objasnila sam. Njemu sam se izvinila za sve što sam mu rekla. Za Lunu i Marka sam slagala. Htela sam da kažem da mi je Luna rekla da idem i da vidim gde sedi Zola i sa kim - rekla je Miljana.
Ona se konstantno žali na njega! Tu nisu problem devojke, nego mnogo veći problemi! Ja sam joj rekla da ih uopšte ne vidim zajedno, jer kad veza treba da bude najsjajnija ona mi kaže kakve stvari govori on - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Kulićeva je otkrila nešto što ju je kod Zole razočarao, a Zorica je svojim pitanjima želela da ih jednom za svagda razotkrije njegove prave namere.

Imali smo se*s jednom ujutru, pa uveče, a ja sam htela još jednom. A, on je rekao da neće da ne bi došlo do prezasićenja. I ja sam otišla kod mame da pitam da li je to u redu - rekla je Miljana.
Svi kad su ušli komentarisali su za Zolu negativno. Da li si ti pratio Miljanin rad pre nego što si ušao? Da li si znao kakva je ona? I ti si kao anonimus došao da se izreklamiraš! Šta sad hoćeš?! Zašto joj to nisi rekao pre veridbe, se*sa?! - pitala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ako treba svakom kaže šta misli! Meni se Miljana sviđala, sve je lepo krenulo. Nakon mesec dana, osetio sam da je volim ozbiljno. E, tad su počele da mi smetaju neke stvari i kad je vređaju i kad vređa. Boli me to! Ako nju krene prvi neko da vređa, ubiću ga! Ali, ne mogu da je branim i kad ona krene da napada! - rekao je Zola.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'