AKTUELNO

On je istakao da je njihova veza bila javna uprkos tome što je ona imala supruga.

Mina Vrbaški, Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Marija Kulić, Miki Đuričić, Marko Miljković, Pavle Jovanović i Bane Čolak su od devet časova na radnom mestu u fabrici. Kako bi sebi prekratili vreme pričali su o raznoraznim temama, a najveća diskusija se povela o odnosu Jovanovića i Dragane Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugare su interesovali svi detalji odnosa Pavla i Dragane, a on je priznao da je njihova veza bila javna uprkos tome što je modelsica imala supruga.

Dragana i ja se ljubimo i njen muž sedi tri stola od nas i piše njoj poruku „Lepo se ljubite“, a ja to čitam. Mi imamo slike kako se ljubimo u separeu, sve je to bilo javno. Mi se ljubimo, a on tri stola od nas šalje njoj poruku. Ona prišla njegovom kumu i rekla mu: „Ti da si neki kum ti bi ga vodio odavde“ - pričao je Jovanović zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se udala 1. oktobra, mi smo se poljubili šestog ili sedmog i oni su se 13. oktobra rastali. Ona je konstantno pričala kako će da se razvede. Ja sam joj prvo nudio da iznajmimo stan na šest meseci da vidimo kako će to da funkcioniše. Ipak počinješ da živiš za ženom koja je voli da živi bahato, onda ja kažem da bih voleo da vidim da li je ona zaista bahata - nastavljao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZGADILA MI SE! Kako je otvorio oči Pavle pričao o bivšoj ljubavnici sa Sanjom, ona mu odbrusila: TI SI OPTEREĆEN DRAGANOM! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'