AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav ispad!

U najgledanijem rijalitiju takmičari svakodnevno ulaze u sukobe u mnogim situacijama, a voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" raskrinkao pojedine zadrugare koji su vešto pokušavali da prikriju svoje postupke.

U Beloj kući su ponovo započeli temu o iskrenosti Dragane Mitar, a Stanija Dobrojević je svojom izjavom da se ne slaže sa činjenicom da je Mitar sav prljav veš iznela u javnosti izazvala burne reakcije.

Foto: TvPink Printscreen

Ja cenim Draganinu iskrenost, ovde je samo 1% ljudi priznalo ko su zaista! - počela je Miljana.
Meni se ne sviđa što je to uradila, iznela je sav prljav veš i ukanalila onog čoveka koji je čeka spolja! - rekla je Stanija.

Zerina Hećo je bila vidno besna, jer je došla do zaključka da ona koristi njene rečenice kako bi se istakla, a zbog toga je došlo do žestoke rasprave gde je obezbeđenje moralo da odreaguje.

Foto: TvPink Printscreen

I gde je ona pristojna devojka koja je malo pre govorila da je neko ku*va, Ljubi pomenula dete? Popljuvala si sve žive! Ponavljaš moje rečenice, četiri meseca si bila napolju, mi ovde nemamo pojma o čemu se radi! Pričaš o honorarima i o tome da je neko sića! Neko je došao da se bori! Ti misliš da ćeš sa rečenicom da si prvo mesto da te napadnu svi ovde, pa to ti neće proći! Ponižavaš ljude koji se bore ovde! - vikala je Zerina.
Nemoj da vas ja stavim gde vam je mesto, ološi! - rekla je Stanija.

Hećo se onda obratila i Miljani Kulić koja je želela da izbegne raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

A ti, kad već ceniš Draganinu iskrenost, što ti ne priznaš?! Što ne priznaš da te majka tuče? - pitala je Zerina.
Ja neću da pričam o tome, zato sam rekla Dragani da je poštujem zbog iskrenosti! Ja mislim da se Stanija borila, ona zna kako se borila i sa tim. Mnogim ljudima kao afirmisana rijaliti zvezda može da da autogram - rekla je Miljana.

Ni maneken Tomislav Panić nije ostao imun na ovu svađu, pa je izgovorio nešto zbog čega je Zerina pretila da će ga tužiti.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi je Stanija slaba tačka! Šta ti rade drugarice po Sarajevu? Šta ti radi bivši muž? Zašto si ga ostavila? - pitao je Toma.
Šta si rekao?! Šta si rekao?! Tužbu ćeš dobiti zbog ovoga što si rekao! - rekla je Zerina.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

#Tomislav Panić

#Zerina Hećo

'