AKTUELNO

Mića ga je izveo iz takta provokacijama.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Lepi Mića je postavio pitanje Ani Korać koje je napravilo potpunu katastrofu u Beloj kući. Naime, njega je zanimalo da li Ivanjičanka veruje svom dečku Davidu Dragojeviću da nije naručio pesmu za Staniju Dobrojević tokom žurke.

Foto: TvPink Printscreen

Ja verujem svom dečku, ja nemam pojma šta je ko rekao. Ne mogu da verujem nekome, mogu njemu samo da verujem. On nije bio na žurki, ni David, a ni ja - odgovorila mu je Ana.

Koraćeva je istog trenutka uzvratila pitanje Lepom Mići da on otkrije da li je istinita priča o spomenutom naručivanju pesme, budući da je naglasio da zna šta se desilo.

Ja nisam bio na rođendanu, samo sam čuo šta su ljudi pričali, zato sam ti i postavio pitanje. Tri osobe su se klele u to, a i dalje nije došlo do istine. Ja neću da budem drug sa nekim ko se kune i laže me u oči, hoću da znam šta je istina, koga smem da nazovem drugom - vikao je Mića.

Zorica Marković je takođe ustala kako bi prokomentarisala, jer je bila spomenuta od strane Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe boli k*rac da li se neko ovde lažno kune, a trebalo bi da znaš da se ja nikada lažno ne kunem. Najmanje od tebe to očekujem da misliš. Ne laže ni David, ni ja, on je dečko rekao da je čuo da se naručuju neke pesme za njega! Ja sam rekla prva, napala sam te: "Šta ti tamo radiš sa Stanijom, još ti naručuje pesme", ti si mi rekao da ne znaš i da više ne spominjem tu temu - izjavila je Zorica.
Ja sam tamo ušao sa Anom, sedeo sam sa njom, gledao u nju. Bila je priča ta, ja sam rekao da me to ne interesuje i ne želim da pričam. Ja za pesme nisam ni znao - izjasnio se Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je u jednom trenutku doveden do vrhunca, te je ustao i bacio flašu sa vodom u vidno iznerviranom stanju zbog priče koja se povela u Beloj kući.

Prestanite više da pričate gluposti, mene ta priča ne zanima. Nemam predstavu šta se desilo, boli me k*rac za to - vikao je Dragojević.
David ne bi pogledao ni Boga pored mene, a kamoli neku drugu devojku. Bitno je da ti ja verujem, ljubavi, nemoj se nervirati. Ja sam bila tu, šta se pravdaš njima - tešila je Koraćeva Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle svađe sa Draganom, Stanija utehu pronašla u ovom zadrugaru, on joj priznao: IMAM ŽELJU DA TE ZAGRLIM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'