AKTUELNO

Dobrojevićeva pobesnela što joj je Tomović zamerio zbog druženja sa Čolakom.

U dobro poznatom terminu zadrugari su suočeni sa oštrim pitanjima sedme sile. Emisija ,,Pitanja novinara" večeras će otkriti mnoge tajne o kojima su zadrugari mudro ćutali.

Prvo pitanje bilo je od urednika portala Pink.rs i voditelja, Darka Tanasijevića upućeno za Staniju Dobrojević. Njen poziv sa Vladimirom Tomovićem, njenim dečkom, nije prošao najbolje budući da se telefonska veza prekidala, te razgovor nisu obavili do kraja. Staniji je Darko saopštio da je Vlada raskinuo sa njom preko društvenih mreža.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam najbolje, imala sam poziv koji mi nije dao vetar u leđa. Neću dramiti, neću padati u nesvest, ali ne znam zašto mi je rekao da me voli. Ako je on tako odlučio, poštujem tu odluku. Da ne moram da mislim da li jesmo ili nismo u vezi. Kad nekog voliš, onda bi trebalo da imaš razumevanja. Gleda me od kuće kao kunića iz fotelje. Smatram da jednostavno, ako sam već borac, kidam se ovde sama, da taj ko te voli, treba da te razume i lepše da mi se obrati. A ne preko Višnje da mi šalje poruke. To neće moći, sa mnom ultimatumi i ucene ne prolaze. On me je izbacio iz koloseka - izjavila je Stanija.

Tokom Stanijinog odgovaranja na pitanja novinara, Bane Čolak, za kog joj je Vladimir rekao da moraju staviti tačku na njihov odnos, smeškao sve vreme.

Ako je neko razlog za naš raskid kao što je Bane Čolak, Pavle Jovanović ili Lepi Mića, onda ni ne treba da budemo u vezi. Neka mu bude široko polje. Moja veza sa Vladimirom je cirkusijada, ako je Bane razlog našeg raskida - izjasnila se Dobrojevića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BANE ČOLAK, SKROZ KRAJ, NI POGLED: Vladimir zapretio Staniji, pa joj spomenuo ove sportiste, ona nije ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'