AKTUELNO

Zonjićevoj nije bilo nimalo prijatno što ju je na ovakav način uvredio.

Subota veče je u Beloj kući rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Naredno pitanje bilo je upućeno Marijani Zonjić koju je Toma Panić između ostalog, odbio zbog njene nehigijene.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je izjavio da bi bio sa tobom u vezi da malo više vodiš računa o sebi. Aludirao je na tvoju nehigijenu. Kako to komentarišeš - glasilo je pitanje za Marijanu.
Mene on više ne zanima. On je prvi aljkav, ne pogađaju me takve stvari, jer to nije istina - odgovorila je Marijana kratko, a povodom ovoga se oglasio i Panić:

Foto: TvPink Printscreen

Kad mi kod devojaka ne prija miris kože, ne znam, ne mogu da pričam. Marijana ima miris kože koji meni ne prija. Ne bih o tome, ali meni je neprijatno da pričam o tome - rekao je Toma.
Meni je ružno ponižavati nekoga na taj način. Kad ideš da se tuširaš, nemoj samo noge da pereš, već se ceo istuširaj - dodala je Marijana, a po njenom izrazu lica se može zaključiti da joj je bilo veoma neprijatno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročtajte još: Ana smatra da David NEMA ČVRST STAV, pa ga okarakterisala kao NJANJAVCA, a onda je on priznao da li ga je to POVREDILO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'