AKTUELNO

Popovićeva ne želi da ga deli sa Zonjićevom.

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" došlo je do okršaja Rebeke Popović i Marijane Zonjić zbog Marka Petruševića Petrućija.

Naime, tokom prošle žurke, Petrući se opustio malo više, te je sebi dozvolio da flertuje sa Zonjićevom, što je Popovićeva oštro osudila, ali su uspeli da prevaziđu problem, pa mu je oprostila tu malu grešku. Međutim, tokom emisije, Marijana je izjavila da će tek pričati sa Petrućijem, što je zabrinulo Rebeku, pa se požalila svom dečku u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam posle utorka došla u fazu da me ti drk*š, gde si ti počeo neke stvari da iskorišćavaš - započela je Rebeka.
Ne, mene je boleo k*rac, ali kada sam video da se ti ne zaj*bavas, onda sam shvatio da si se zaljubila, pa je sve krenulo u tom smeru - odgovorio joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je rekla da će tek pričati sa tobom meni u inat, čuo si valjda to - uzvratila je zabrinuta zadrugarka.
Ja sam rekao da neću, ona može do sutra da priča sa mnom, ako ja neću, onda je to to. Ja kapiram tebe, Rebeka, znam šta sam zgrešio, kajem se, sad mogu samo da ćutim i da trpim, ti je teroriši ako hoćeš. Zaj*bao sam stvar, popraviću sve - stavio je tačku Petrući.

Nakon toga, Marko je Rebeku čvrsto zagrlio, pa su počeli da razmenjuju nežnosti na krevetu u pabu i time stavili do znanja da je ipak njihova ljubav jača od svega.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJENA HISTERIJA ME IZVODI IZ TAKTA: Miljana osula paljbu po Dorotei, ona se RAŽESTILA, pa joj poručila: Imam želju da pojedincima OLUPAM GLAVU O POD! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'