AKTUELNO

Svi zadrugari oduševljeni njegovim gestom.

Nadežda Biljić i Milan Petković su kao novi zadrugari tokom današnjeg dana dobili zadatak od Velikog šefa da prokomentarišu svoje cimere i daju iskreno mišljenje o svakome od njih ponaosob.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je neke od zadrugara poznavao i privatno, pa je na osnovu toga davao svoj sud, a sa nekima je za kratko vreme uspostavio dobru komunikaciju.

Marko, na prvi pogled deluješ nadmeno. Imao sam priliku da te upoznam i skroz si normalan. Marija, kada sam ušao, svi su imali reakciju, a ti baš ništa. Napolju sam mislio da tebe niko ne može da slomi, i onda sam video da plačeš sinoć i video sam da si popustila, naravno to je sve zbog ćerke. Gospodine (Bane), ti si pit bul. Imaš smisao za humor, koji je toliko glup i zato je toliko smešan - izneo je Milan mišljenje o nekoliko zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Milan je svoj talenat pokazao u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a do tada je zarađivao svojim božanstvenim glasom na ulici i to je priznao svim zadrugarima danas. Petković je priznao da je Boru Santanu upoznao tako što je on bio taj koji mu je uvek davao novac na ulici i uvek hvalio njegovo pevanje.

Ja sam svirao četiri godine na ulici. Bora je tu prišao, stavio mi pare. Svaki put kad je prošao on je stavio pare, seo kraj mene i otpevao neku pesmu sa mnom i tako mi pokazao veličinu - ispričao je Milan o Bori, zbog čega se on pomalo postideo, ali je bio ponosan na sebe što je pomogao Petkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Milan je istakao i da mu je veliku pomoć pored Bore u svetu muzike pružio i Lepi Mića i njegov prijatelj Nebojša Bojović.

Pročitajte još: NE TREBAŠ MI, NISI TI MOJ KALIBAR: Stanija nazvala Vladu TELETABISOM, pa mu poručila da ne želi da ga vidi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bora Santana

#Milan Petković

'