AKTUELNO

Imao je velike planove sa bivšom devojkom.

Zerina Hećo noćas je napustila rijaliti program "Zadruga 2" nakon što je dobila najmanji procenat glasova od strane publike. Nekoliko zadrugara nakon ovoga završilo je u suzama, a teško je bilo i Banetu Čolaku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerinin bivši momak osamio se sa Stanijom Dobrojević u pabu gde su o svemu otvoreno razgovarali. Čolak je rekao kako sebe krivi za neke Zerinine poteze, da su imali velike planove, ali i priznao Staniji da više ne voli Zerinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj nikada neću oprostiti što je ona mene ostavila. Ja sam iz očaja pravio te lažne suze. I kada ja nisam dobro, ti me ostaviš. Sve sam radio za nju i onda doživim to da me ostavi. Izdala me i to joj nikada neću oprostiti. Da smo ovde, možda bi u meni bila želja da nešto imamo ponovo - govorio je Bane Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: MAJKA BANETA ČOLAKA SE UKLJUČILA U PROGRAM UŽIVO, pa OSULA PALJBU po Zerini, a evo šta kaže o tome što je i njen sin OBRIJAO GLAVU! (VIDEO)

Bane Čolak, kada je video šta je Zerina uradila sa svojom frizurom, odlučio da obrije glavu. Ovaj zadrugar Staniji je priznao da nikada to nije pre radio.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavu nikada nisam obrijao, ja sam zbog nje to uradio. Osetio sam da tako treba. Bio sam spreman da sa celom kućom ratujem, ako mi neko k*nja! - pričao je Bane.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'