AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada su pojedini takmičari posumnjali u emocije koje su se dogodile između Stanije Dobrojević i Baneta Čolaka. Naime, i raskid sa Vladimirom Tomovićem je usledio većim delom zbog njihovog druženja, a oni su povrh svega nastavili da provode vreme zajedno.

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" nastao je ozbiljni haos kada je Lepi Mića u svom izlaganju otkrio činjenice zbog kojih misli da su njih dvoje zaljubljeni jedno u drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam joj sinoć da je isključivi krivac ona za to što je njena veza pukla sa njenim dečkom. Ona je ovde maestralno govorila o velikom Vladimiru. Sve što joj je rekao da ne radi, ona radi. Rekla je da je on homoseksusalac. Ja sam rekao da se zaljubila u Baneta, ona gaji emocije prema Banetu. Mene nije razuverila, a rekao sam joj da imam svoje mišljenje. Ona ima neki problem. Nije Vladimir Tomović ljubomoran na Baneta, nego se smatra poniženim kada ti daje do znanja da se maneš toga, a ti to opet radiš. Ona se i dan danas druži sa Banetom! - rekao je Lepi Mića.
Ne može ona bez mene, ne mogu ni ja bez nje - rekao je Bane.

Marija Kulić nije mogla da sluša ove navode, pa je i ona rekla svoje mišljenje o ovom glasinama.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da smo videli sa kakvim momcima je Stanija bila u vezi, ako neko misli da ovaj dotični gospodin može da stane pored Kristijana, Vladimira ili pored onog fudbalera, onda ne znam. Ona se samo igra, da dobije neku pričicu. Ako je to, onda sve ovo do sada baci u vodu i da ne kažem šta i kako. On je za Nenu iz Bariča, ne za Staniju! Niti si njen tip, niti ništa! Vladimir je ljut zato što mu je plasiran onaj klip sa Davidom. Druga stvar, više bivše momke pominješ nego njega - rekla je Marija.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'