AKTUELNO

Di-džej smatra da je najvažnije da nađu oboje posao.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su uplovili u vezu pre tri meseca, a već imaju velike planove za budućnost i život nakon rijalitija. Di-džej i njegova verenica još uvek nisu odlučili gde će živeti, pa je zato Lepi Mića dao koristan savet svom cimeru.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Lepi Mića je posavetovao Zolu da je najbolje da upozna celu familiju svoje verenice, kao i ona njegovu, da putuju sami i da upoznaju jedno drugo u svim mogućim situacijama.

Nigde ne žuri. Upoznaj roditelje, porodicu, vidite gde ćete živeti. Odete negde gde vas niko ne vidi i onda vidiš; "E, to je žena mog života". Ona dođe kod tebe, ti kod nje. Vidiš da li je ona žena tvog života i da li ti odgovara - pričao je Mića Zoli, dok ga je on pomno slušao.

Foto: TvPink Printscreen

Zola je sve "upijao kao sunđer" i rekao Mići da će ga poslušati i da i on isto tako razmišlja. Potom je Čolić istakao da mu je na prvom mestu da nađu posao, kako bi mogli da obezbede sebi lagodan život.

Pročitajte još: UDARIĆU NEKOGA, TRESEM SE: Miljana ZAJECALA zbog Mine, a onda je Marija ušla sa njom u ŽESTOK KLINČ! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Lepi Mića

'