AKTUELNO

Dobrojevićeva se obradovala kad mu je čula glas!

Bane Čolak i Stanija Dobrojević privukli su veliku pažnju svojim druženjem u najgledanijem rijalitiju, a odjeknula je i vest da ju je dečko Vladimir Tomović ostavio zbog toga i to u video pozivu koji mu je Veliki šef omogućio.

Iako pojedini ukućani tvrde da izmeu njih postoje emocije, voditelj Bane Čolak oglasio se u svojoj emisiji radija ,,Amnezija" i prokomentarisao ove navode.

Od prvog dana kad je ušla ovde, ona je meni prijala i njena energija. Ona mi je pružila podršku, rekao sam da ću biti uz nju do kraja. Što se tiče njene izjave da se ona igra, mi se za*ebavamo. Što se tiče njene veze, ako sam ja uzrok da njihova veza pukne i to može da bude uzrok raskida, onda ta veza nije ni valjala. Ona je rekla da su joj postavljali ultimatume, ali ja sam joj dozvolio da se igra sa mnom. Dao sam joj daljinski, pa neka izvoli. Zadužila me, do kraja rijalitija ćemo biti drugari - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

On se osvrnuo i na glasine da je on samo njena igračka, pa pred svima priznao da mu to ne smeta i da će sa zadovoljstvom prihvatiti taj epitet.

Ja sam rekao da ona ne podnosi ultimatume i ucene. Ja sam prokomentarisao i pitao da li je to ona Stanija koja ne prihvata ultimatume?! Njena izjava da se igra sa mnom, a da me ne da drugim ljudima me je kupila. Ako je to način njene igre, neka se igra. Ona je meni gotivna i ostaće do kraja kao drugarica - rekao je Čolak.

Međutim, na iznenađenje mnogih oglasio se i unuk deda Žike koga je Ljuba Pantović pominjala i otkrila da je on finansirao grudi Stanije Dobrojević. Bane je oponašao njegov glas, a svi su prasnuli u smeh kada su čuli ovu izjavu.

Foto: TvPink Printscreen

Evo ja se prvi put uključujem i mnogo ste zanimljivi. Na vezi je Raša Žikić, zovu me Junior. Ja sam Žikin unuk iz prvog braka. Čuo sam da se moj deda pominje sa tom vašom učesnicom Stanijiom, pa me komšije nagovorile da se javim. Moj deda Žika je umro 2. marta prošle godine. Stanija se motala po našim vinogradima kao dete i kako je porasla moj deda Žika je odlučio da ona bude zaštitno lice naše vinarije. Ona je kupila moje srce i ja sam se zaljubio u nju. Ja sam poželeo da pokušam da stupim u vezu sa njom. Kupovao sam joj poklone, slao sam joj satove, dijamante. Ja sam čuo da ona želi da ugradi silikone, pa sam hteo da finansiram to. Nisam hteo da to bude kao da je deda Žika dao, nego sam ja to hteo - oglasio se Žikin unuk Junior.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

'