AKTUELNO

Ne podnose se zbog Dragane Mitar?

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Lazaru Čoliću Zoli rekao za Lepog Miću da je maskota i cirkuzant, bilo je pitanje za Pavla Jovanovića. Nakon ovoga nastala je velika svađa između Pavla i Lepog Miće.

Zato što ja tako i mislim - rekao je Pavle.
Ja poštujem gospodina Pavla i ovom prilikom mogu da mu poručim da popuši k*rac! Pavle, od tebe sam stariji skoro 30 godina. On je meni rekao za Draganu: "Nećeš j*bati", a ja sam mu rekao: "J*baću i tebe i nju" - izjavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je u savršenim odnosima sa Draganom Mitar, koja je sa Pavlom ranije varala svog supruga.

Pavle za razliku od mene, j*be udate žene, taksira pevače, uništio je jednoj ženi i čoveku brak! Popuši mi k*rac, j*baću i tebe i nju! Pi*ko jedna, k*raću te ja ovde. Pi*ko jedna sa ženskim s*sama! Vadi s*su da te j*bemo - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da si cirkuzant! Znamo svi u Beogradu šta radiš! - rekao je Pavle.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovih reči Mića je skinuo džemper i pokazao svoje telo, a isto je pozvao i Pavla da učini. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Pavle Jovanović

'