AKTUELNO

Nije mogao da im pređe preko ovoga.

Miki Đuričić ušao je u raspravu tokom noći sa Stanijom Dobrojević i Rebekom Popović, sa kojom je ranije bio veoma blizak, jer nije mogao da veruje šta njih dve govore o dečku sa kojim su bile i jedna i druga u vezi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podmuklo je da ja ustanem i kažem da znam nešto i ćutim. Njoj (Rebeki) se desilo da je dečko šamarao. Nisam ja hteo ništa loše Rebeki da pričam. To što je taj lik bio dobar prema tebi (Stanija), ne mora da znači da je dobar. Devojka je loše iskustvo imala sa njim. To je ono što je loše. Ti si ustala i rekla da znaš nešto o njoj, tek nakon tebe je ona ustala i rekla da zna nešto o tebi. Niko ne zna pravu istinu - govorio je Miki ljutito, a onda je Stanija izjavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam samo htela da demantujem. Rekao mi je sve to i da voli da jede mnogo. Htela sam da saznam šta to ona ima da priča, a krije - branila se Stanija, a onda je Miki nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Mene zabole za Rebeku, ružno je to što joj je Stanija uradila. Branite Staniju, a šta se sve Rebeki dogodilo... Sram te bilo. Zamislite da joj uradi nešto nakon ovoga. Može da se usudi na sve. Kako znate šta je pozadina svega ovoga... - pričao je Miki zadrugarima i Staniji, a onda je izašao u dvorište i sam sa sobom komentarisao situaciju od koje je pobegao.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Stanija Dobrojević

'