AKTUELNO

Kulićevoj se nije dopalo što joj se njen dečko suprotstavio za crnim stolom.

Lazar Čolić Zola je tokom večeri imao mogućnost da obavi telefonski poziv sa svojom porodicom, a zauzvrat je trebalo da u poštansko sanduče ostavi 1.500 dinara, a on je ostavio manju sumu.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je dobio opomenu od Velikog šefa, ali i kritike od svoje devojke Miljane Kulić. Osim toga, di-džejeva verenica je prekorela svog dečka jer joj se suprotstavio tokom nominacija i odbranio Minu Vrbaški kada ju je ona nominovala u ime svoje majke Marije Kulić.

Od sada si samo prevarant i folirant! Ne mogu da budem srećna kada me ti ne poštuješ. Ja sam ustala i rekla zašto moja majka nominuje Minu. Ti ustaješ i kažeš: "Mina će se vratiti iz izolacije". Zašto prema svima moraš da budeš dobar? - pridikovala je Miljana Zoli.
Izvinio sam se i rekao da nisam imao lošu nameru. Zašto si govorila bolesnici i iskvareni ljudi? Zašto ih ponižavaš? - uzvratio joj je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEĆU DA PRIČAM O NOVOM SADU! Aleksandra IZBEGLA ODGOVOR o situaciji sa Davidovom majkom, pa skrenula pažnju Karađorđu: Nemoj da se svađaš sa Ljubom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'