AKTUELNO

Ne može da prihvati informaciju da joj je ovo prećutao.

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su se razočarale u njihovog dugogošišnjeg prijatelja, Nenada Aleksića Ša zbog toga što je od njih sakrio da mu je pismo napisala Dragana Mitar. Njih dve su mislile da je to uradila Mina Vrbaški, kako im je on to i preneo, pa ih je ova informacija mnogo povredila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u mnogim situacijama, mnogo veći prijatelj nego svi ostali, ja sam tebe izvela na pravi put. Ti si moje sunce, ti si moja duša... Znam da boli i meni se plače kad te vidim takvu. Ja sam se povukla od njega prvi put kad je skakao za Draganu. Mene osećaj nikad nije prevario, nego sam ja debil, hoću da verujem ljudima, to je problem - izjavila je Sanja.
Osećam se povređeno, to je osoba koju sam mogla da okrenem kad god. Ja sam išla kod njih kući, ja bih njega pozvala u ekonomsko dvorište i rekla bih mu, napisala. Da sam znala, ja bih prva lagala za njega, on zna kakva sam. Jelena je bila u pravu, kako je ona prešla ceo sto za prijatelja - dodala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'