AKTUELNO

Otvorila sve karte.

Kao i svake nedelje uveče voditelj Ognjen Amidžić ušao je u "Zadrugu" kako bi pre duela i izbacivanja porazgovarao sa zadrugarima o najaktuelnijim temama.

Foto: TvPink Printscreen

Posle brojnih zadrugara, došao je red i za intervju sa Draganom Mitar, koja je ovih dana veoma aktivna, jer je imala mnogo svađa, ali i emotivnih padova.

Rešila sam da dokažem da se vraćam na staru mene. Rešila sam da smršam i da se vratim na ono kako sam ušla. Na dijeti sam, na postu ću biti, paziću šta ću da jedem. Možda sam malo upala i u depresiju, malo mi nedostaje sin, ja sam se ulenjila, ali sam sad rešila da se malo aktiviram to mi je bolje zbog mene - rekla je Dragana na početku razgovora.

Zadrugarka je zatim otkrla i šta je pisalo na famoznoj ceduljici koju je napisala Nenadu Aleksiću Ša, o čemu su oboje ćutali dok ih novinari nisu raskrinkali.

Ja sam napisala tu ceduljicu. Mislim da je u odnosu Jelene i Ša kap prelila čašu to vezano za mene. Mislim da oni imaju i problem spolja. To je bilo još dok je tema bila aktuelna, nisam imala zlu nameru, niti da pravim nešto ružno ni sebi ni njemu. Juče kad su me novinari pitali, malo mi je bilo glupo. Na cedulji je pisalo "Je l' mi se čini ili imaš nešto da mi kažeš očima", zbog svih tih stvari koje su bile, nismo imali komunikaciju. Imala sam utisak da ima nešto da kaže, ali da ne može. Nije bilo loše namere, čovek je oženjen, ja sam udata. To je bilo u tom periodu kad je bila ta priča, zato mi je bilo čudno što je to sad pokrenuto. Ja sam juče rekla Jeleni da nema potrebe da se vraća na tu priču, verovatno imaju problem spolja. Eskaliralo je na meni. On i ja nismo zajedno, niti ćemo biti zajedno, ja se sklanjam iz tog društva da ne bi bilo tog povezivanja. Za mene to nije prijatelj, to što je Jelena uradila. Ona je to tada pronašla, a sada je rekla, jer je on nju nešto bocnuo, rekao kako je njoj trebala neka pomoć. Ne znam što je Jelena imala potrebu da mene meša u to. Shvatila sam šta i kako i mi sada praktično ni ne razgovaramo, ni "Dobar dan" ni "Dobro jutro". Ja protiv njega nemam ništa, on se igra rijalitija. Ne gledam ga tim očima, nije mi ništa nažao učinio. Bili smo zajedno u izolaciji i dokazali smo da između nas nema ništa, ali očigledno da ovde ne možemo ni da se družimo jer bi nas opet povezivali i izmišljali nešto što nije istinito - navela je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj intervjua, Dragana je priznala koliko joj je teško pala svađa sa njenim rijaliti prijateljem Lepim Mićom.

Meni se skupljalo danima, pa sam iskalila na Miću koji mi je najbliži. Malo je i on preterao, malo sam ja, ali smo izgladili. Sa Stanijom sam isto imala konflikt. Sad sam OK sa Ljubom, ona ne komentariše ništa od dešavanja iz kuće - zaključila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Luna ustala i pred svima objasnila da li je Kija UZROK NJENOG SUKOBA sa Sanjom i Matorom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dragana Mitar

#Zadruga 2

'