AKTUELNO

Dobrojevićeva se prisetila svih lepih trenutaka sa Tomovićem.

Stanija Dobrojević i Bane Čolak su danima unazad nerazdvojni. Iako Belom kućom kruže glasine da Užičanin gaji simpatije prema ovoj atraktivnoj zadrugarki, ona to ne prihvata i baš sa njim priča o svojim osećanjima prema Vladimiru Tomoviću.

Oni su se tokom noći osamili, a Bane je ovu priliku iskoristio kako bi rekao Staniji da mu je čudno što je Vladimir izabrao baš nju kao svoju saputnicu kroz rijaliti, jer je ona jedan od favorita nacije.

Foto: TvPink Printscreen

Malo je čudno što mu se svideo favorit. Bilo je napadanje ili ti ili Luna. Ako tebi 20 stvari nije bilo dovoljno da shvatiš, onda si se ti jezivo zaljubila ili si jezivo slepa - pričao je Bane.
On je hteo da pravi priču po svaku cenu. Nije se on nadao da će kod mene lako, mislio je da će kod drugih biti laka prođa. Sve je među nama krenulo od zadatka. On je meni rekao da je shvatio da me voli kada sam ga branila nakon diskvalifikacije. Kad su bila pitanja novinara ja sam skakala kao lavica za njega, na svoju štetu - pričala je Stanija, a onda dodala:

Foto: Pink.rs

Dobio me je na nekom višem nivou. Zavolela sam ga kao osobu, intelektualno. Zakletve, reč, molitve pred spavanje. Pošto je u video-snimku rekao "Tvoja porodica te podržava", onda moju Tamaru. Moj dečko mora da se uklopi u moju porodicu - pričala je Dobrojevićeva.
Šta ti je rekla mama za njega? Znam da mu je obraz čist, to je sve istina - upitao je Bane Staniju.
Rekla je da makar treba šest meseci da budemo zajedno napolju, van rijalitija - odgovorila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KONAČNO SE SETIO ŠTA JE PISALO U PISMU: Ša otkrio detalje ceduljice koju mu je Dragana stavila u džep! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

'