AKTUELNO

Bivša Modelsica je imala utisak da on želi nešto da joj kaže.

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom". Jedna od gorućih tema je i dalje famozno pismo koje je Dragana Mitar stavila u džep Nenadu Aleksiću Ša.

Danima se već polemiše šta tačno piše u tom pismu, a večeras je Dragana otkrila i pravi razlog zbog čega mu je napisala ceduljicu i stavila u džep.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si mu poslala poruku? Hoću da kažeš tačan sadržaj poruke - rekao je voditelj Milan.
Pošto smo pričali preko stola i učinilo mi se da hoće nešto da mi kaže. Deluje mi kao da mi nešto govoriš očima i čini mi se da hoćeš nešto da mi kažeš. Da ga ne bih ovako pitala, ja sam napisala tako - ispričala je Dragana sadržaj pisma.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa njom nemam komunikaciju - istakao je Ša i dodao da nije isto ako ga povezuju sa Jelenom Krunić i Draganom Mitar, jer već postoji priča između njih dvoje.

Da li će se ovim odgovorom završiti priča oko njih dvoje i da li će se pojaviti novi detalji i kako će se odvijati odnos Ša i Jovane Tomić Matore koji je upravo zbog ovog pisma doveden u pitanje ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SKINUĆU TE GOLU: Rebeka i Marijana URLALE jedna na drugu zbog HALJINE, obezbeđenje ih razdvajalo! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'