AKTUELNO

Na ovaj način mu pokazala ljubav.

Večeras se u "Zadruzi 2" održava "Kviz znanja". Učesnici podeljeni u dva plemena, indijanci i kauboji, odgovaraju na pitanja iz sedam oblasi, koja im postavlja voditelj Darko Tanasijević.

Sledeće pitanje bilo je za Lunu Đogani i Boru Santanu, a voditelj je otkrio da će postavljeno pitanje biti o Diznijevim crtaćima.

Foto: TvPink Printscreen

Luna nije bila raspoložena da se takmiči, te je naglasila da želi da da pogrešan odgovor kako bi ekipa u kojoj je njen dečko Marko Miljković odnela pobedu.

Ja obožavam Diznijeve crtaće, ali sam rekla da prepuštam indijancima sve. Meni je moj dečko tamo i ja navijam za njega. Ja nikad ne bih bila protiv njega, nebitno kakva je nagrada. On je protiv mene - rekla je Đoganjeva.

Koji crtani film je prvi napravljen u produkciji Volta Diznija, a) Pinokio, b) Dambo ili c) Snežana i sedam patuljaka - glasilo je pitanje za ovo dvoje takmičara. Bora je dao pogrešan odgovor, a Luna je odgovorila tačno iako to nije želela.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE SPREMAN ODGOVOR! Brendon se našalio sa Snežanom, PA NASMEJAO SVE ZADRUGARE: Ceo život si sudila, a sad ležiš kao azilant! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

'