AKTUELNO

Ovo joj nikad neće oprostiti.

Bane Čolak je postavio Staniji Doborojević ultimatum da bira da li će se družiti sa Pavlom Jovanovićem ili sa njim i tom prilikom uporedio njen odnos sa Draganom Mitar koja je bila dobra sa Ljubom Pantović kada je ova zadrugarka sa njom ratovala.

Ja neću da se družim sa k*rvetinom i to je to - dobacila je u jednom trenutku Dragana.

Voditelj Milan Milošević je upitao da li je ovo prvi put da ju je bivša modelsica ovako uvredila, a zbog njenog odgovora je nastala žučna rasprava.

Foto: TvPink Printscreen

Nije prvi put da me vređa. Ja neću da joj pređem preko ovih uvreda. Otkačila sam je u trenutku kada sam videla da uživa dok me Ljuba gazi. Posle toga je Mića pokušao da nas izmiri. Nju drmaju kompleksi, ljubomora. Ja to više neću da trpim. Nadam se da će da se sklanja od mene - prokomentarisala je Stanija.
Ne treba mi druženje sa Stanijom, niti želim da se družim sa njom. Nisam komentarisala njen odnos sa Ljubom. Ona je ovde sa pola kuće u svađi. Ne može da se uklopi nigde. Ona visi na Instagramu. Nervira me da je ona stalno u pravu, i da se sve vrti oko nje, e pa ne vrti se sve oko tebe - odbrusila joj je Dragana Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: USAMLJENA SAM, ON JE MOJ RADIJATOR: Luna priznala da li je LJUBOMORNA što Maja spava blizu Miljkovića, pa ovime sve razjasnila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'