AKTUELNO

Perovićeva želi da prekine svoju romansu sa Đuričićem.

Tokom ranih jutarnjih časova Miki Đuričić je tiho opsovao Suzanu Perović zbog čega se ona mnogo uvredila i istakla da želi da prekine svoju romansu sa pčelarom iz Kupinova jer  ona nije navikla da se neko ophodi ovako prema njoj.

Perovićeva ceo dan ignoriše Mikija i govori mu kako ne može da mu pređe preko onoga što joj je Đuričić rekao i želi da prekine ovu romansu. Zlata Đurković je posavetovala svoju rijaliti cimerku da ne razmišlja racionalno i da nikako ne treba donosi odluku pre vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da treba da mu daš šansu i ovde i tamo. Ti ne možeš da zaplačeš. To ne može biti imaginarno. To je ono što se zaista dogodilo. Ti si sa zrelim čovekom, on mora da se zaigra jer se od njega to očekuje. Ti si najlepši deo igre. Nemoj da s*reš! - savetovala je Zlata Suzana.
Što se zeza tako onda sa mnom - bunila se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Kad ti nađeš nekoga sa kim se očima razumeš, kad to nađeš našla si sve. Tvoja nesigurnost je najveći problem - nastavljala je Zlata.
Je l* lepo da on meni kaže "mrš u p*čku materinu". Ne može tako da mi kaže - žalila se Suzana.

Po Suzaninom glasu i izrazu lica se može zaključiti da je veoma utučena zbog Mikijevog ponašanja, a kakvu će odluku doneti i da li će definitivno raskinuti sa pčelarom, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MIKI I SUZANA RASKINULI ZA NJEGOV ROĐENDAN? Perovićeva zarežala od muke, pa priznala Zlati zbog čega je POBESNELA, ona bila u ČUDU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'