AKTUELNO

Petrušević gaji osećanja prema Zonjićevoj?

Na rođendanskoj žurki Mikija Đuričića zadrugari su se odlično zabavili uz tamburaše. Ovo slavlje je pomoglo Marijani Zonjić i Marku Petruševiću Petrućiju da se zbliže. Naime, njih dvoje se tokom cele žurke nisu odvajali i sve vreme su igrali zajedno, flertovali i smeškali se jedno drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je po završetku žurke priznala svojoj rijaliti cimerki Staniji Dobrojević da su njih dvoje igrali i da ju je on u jednom trenutku poljubio, a onda joj priznao da nema hrabrosti da joj priđe kada je trezan.

Petrući je sve vreme igrao sa mnom. Igrali, igrali i on me poljubi. I ja njega pitam: "Petrući, a što ti meni prilaziš samo kad si pijan", a on meni kaže: "Nemam m*da da ti priđem kad sam trezan". Rebeka za to vreme sve u nas gleda - prepričavala je Marijana Staniji.

Dobrojevićeva je posavetovala Marijanu da se vrati kod Petrućija i pravu mu društvo, ali je ona to odbila. Zonjićeva je priznala da je Rebeka Popović sve ovo ispratila, a da li će svom dragom napraviti scenu zbog ovoga ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DANAS SLAVE DVA MESECA VEZE: Luna se zapitala da li će njihova veza opstati, Marko joj OVAKO pokazao ljubav! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

#Marko Petrušević

'