AKTUELNO

Zadrugari nisu verovali da Pinkova Zvezda ima ovu stranu.

Sledeći snimak koji je prikazan u emisiji ''Gledanje snimaka'' ticao se Alekse Savića. Zadrugari su komentarisali kako Pinkova Zvezda još nije pokazala pravo lice i da i te kako voli da se umeša i da svoje mišljenje o mnogim odnosima njegovih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksa je počeo da opravdava sve ono što su zadrugari pričali, a ono što su navodili je potvrdio David Dragojević. Pinkova Zvezda je imala zadatak da priča svoje mišljenje o svim zadrugarima. Taj trenutak su svi uzeli za dovoljan da pomisle da on nije iskren koliko priča da jeste.

Gledaoci mogu da pričaju šta hoće. Ja sam dobio pitanje da komentarišem sve zadrugare. Apsolutno se ne krijem ispod Minine suknje. Na početku je bilo in da me spajaju sa devojakama. Meni je Mina drugarica... - pričao je Aleksa, a onda se pored ostalih zadrugara umešao David Dragojević:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si jedini koji imaš neke komentare oko snimaka sa Anom, evo znam da si pričao o tome sa Rebekom u garderoberu. Hajde, kaži mi. Ti si ono g*vno koje ne smrdi. Ja sam tebe čačkao i sprdao te. Nisi hteo ništa da mi kažeš. Posle si sa njom pričao o tome kao neka p*čka... - rekao je Dragojević, a onda je Aleksa govorio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si taj koji je rekao da će tek krenuti da se igra jer se bliži kraj... - rekao je Savić, a onda je Lepi Mića u sve umešao Marka Stolića sa kojim je nastavio da se raspravlja.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#David Dragojević

'