AKTUELNO

Njihovom sukobu se ne nazire kraj.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Dragana Mitar. Ona je želela da čuje iskreno mišljenje Zorice Marković o Staniji Dobrojević

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sinoć rekla. Realno i iskreno, ona je uvek meni bila draga. Svako ima pravo da radi šta hoće. Meni se ne sviđa neko ponašanje, pogotovo kad je neko provaljen. Ne volim kad se ljudi k*rče, kad bez razloga nekog ponižavaju, zbog nekog cilja ideš preko leševa. Vidim sada da se ona ništa nije promenila. Onda je bila zaljubljena malo u Filipa, pa je bila malo drugačije. Ovde sve radi ciljno, osmišljeno. Neće birati sredstva ako zacrta cilj. Svi smo znali ovde da je njena veza sa Vladimirom fejk, da je dogovor. Najgore reči i uvrede sam dobila od nje, iako joj ništa nisam rekla. Bacila je udicu na Baneta, koji je tada bio u nezavidnom položaju. Krenula je kao drugari, mislila da će on da odlepi za njom. Ali on je drvoseča koji će ti reći sve u lice pa da si i presveta Stanija. To je trajalo malo, pa ga je Stanija šutnula. Sad je tu došao Pavle. Ona se igra. Pokušala je da se dokaže i na muzičkoj sceni, što je meni smešno. Ti njeni fanovi ne vide da je ona prevara, seljačka njuška. Ja poštujem ljude imaju pravo da glasaju za nju. Oni su mene unakazali, proglašena sam najvećim zlom. Mogu da mi p*puše k*rac koji nemam, ili nogu da mi poližu kad stanem u g*vno. Nemam ništa protiv ove devojke, lepa si, koleginice pevačice - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISKORISTIO PRILIKU: Evo šta je Toma Panić radio dok su svi ostali zadrugari spavali! (VIDEO)

Dobili ste "šanel" od velikog Vladimira, mi nismo fejk, ostavio me je dečko - dobacivala je Stanija, ali od Markovićeve nije mogla da dođe do reči.

Foto: TvPink Printscreen

On je za tebe frajer, provalio te čovek. Ona u svakoj svađi spominje Zoricu i "Farmu" gde sam ja bila zbog tebe diskvalifikovana. Ti igraš vrlo prljavo. Ovde si provaljena od svih, igra ti neće proći. Napreduj malo, stalno prepisuješ, još si u prvom razredu što se tiče rijalitija. Ja sam Zorica Marković, a ti si Stanija Onanija, ti si meso za k*rac - navela je Zorica.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'