AKTUELNO

Iako mu je bivša devojka, dao joj je dobronameran savet!

Tomislav Panić je sa Marijanom Zonjić pričao tokom dana o Marku Petruševiću Petrućiju. Iako je poznato da su Marijana i Petrući imali samo običan flert, Toma je ovog puta u razgovoru otkrio da je Marko poljubio Zonjićevu.

Iako je Toma bio u vezi sa Marijanom, on je pokušavao da svoju bivšu devojku ubedi da ima osećanja prema Petrućiju. U toku razgovora upitao ju je zbog čega ne bi bila sa Petrućijem, te je istakao da je on prvi koji je primetio simpatije između njih, a onda osuo paljbu po Markovoj sadašnjoj devojci, Rebeki Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko misliš o njemu, interesantan ti je, smeješ se kad je tu. Je l' se sećaš da sam ja prvi pričao da ti se sviđa. Ti kažeš da ne bi bila sa njim? - započeo je Toma.
Ne, sad je sve drugačije zbog onoga što je rekao. Ne možemo da prođemo, a da neko nešto ne dobaci - odgovorila mu je Marijana.
A što ste se poljubili? - upitao ju je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo se poljubili. Obećao mi je keks, jer zna da to obožavam. I on me je poljubio na blic jer mi je rekao da tamo negde postoji plakat tog keksa - bila je jasna Zonjićeva.
Petrućiju treba devojka kao ti, ne kao Rebeka. Ne može on to, odvratna je, šta će mu to - osuo je paljbu Tomislav po Popovićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Mina i Savo napravili PLAN ZA VEČERAS! Ono što su smislili ODUŠEVIĆE SVE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'