AKTUELNO

Ne može da podnese više njenu komunikaciju sa manekenom!

Miki Đuričić doleteo je do doka i ušao u žustru raspravu sa plemenom kauboja. Naime, ono što je zasmetalo Mikiju jeste komunikacija između njegove devojke, Suzane Perović i Tome Panića sa kojim pčelar iz Kupinova nije u najboljim odnosima.

On je prišao doku i počeo da viče iz petnih žila na plavokosu pevačicu, koja je sedela sa zadrugarima i pevala pesme, budući da Stanija Dobrojević proslavlja svoj najradosniji dan na ostrvu odbačenih.

Foto: TvPink Printscreen

Još jednom izgovori reč ,,Toma". Nema potrebe da te ona utišava, znam ja njen glas. Ako sam rekao da se čoveku ne obraćaš, nemoj da p*šaš po meni. Ma, zabole me k*rac, zapravo! Nema ona njega šta da utišava! Ona nije ta, ako sam ja rekao nešto, tako mora da bude! Ko ste vas dvojica da se mešate? Taj čovek je mene slagao! Rekao sam ti, ako ti se obrati onda možeš da pričaš! Šta si obećala? Posle pola sata si počela da pričaš sa njim! Juče tražiš upaljač, sad opet utišavaš! Ne poštuješ nikog živog, bre! Hteo sam pola kuće da pobijem kad bi ti neko rekao neku ružnu reč! Od sad možeš da pričaš koliko hoćeš! Tomo, ti si čist kao suza, ti smeš da pričaš sa njom, ona prva ne sme - vikao je Đuričić.

Iako su zadrugari pokušali da ga ubede da Suzana nije pričala sa Tomom, Miki nije popustio, te mu je zbog komentara, njegova bivša devojka, Nadežda Biljić brutalno odbrusila.

Puši bre k*rac, j*bem te u usta! Ne možeš sa mojim prijateljem tako! Mene si nahranio g*vnima - odgovorila mu je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon nervnog sloma, napokon ga zagrlila! Luna se nije odvajala od Marka, pa ga strasno ljubila i mazila svuda po telu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'