AKTUELNO

Zbog devojke spreman da se posvađa sa majkom?

David Dragojević dobio je večeras pitanje od novinara i urenidka portala Pink.rs Darka Tanasijevića, da komentariše reči svoje majke da ne želi Anu Korać za snajku, već da joj se više sviđa Stanija Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom David je imao žestoke reči koje je uputio svojoj majci, a takođe je i istakao da nema nameru da sluša šta priča njegova majka Biljana Dragojević koja je nekoliko nedelja živela sa Davidovom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić i njenom ćerkom.

Foto: TvPink Printscreen

Niko ne može da naruši vezu mene i Ane. Imam dovoljno godina i nema potrebe da se neko meša. Ona nema potrebu da meni samo stvara neke neprilike. Ja sam rekao mami da ne dolazi ovde i da mi pravi neke probleme. To samo na mene može da utiče. Ona ne treba da govori tako neke stvari, ja joj se nisam mešao u život. Kako je mogla da upozna Anu? Preko novinskih natipisa - govorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija pravi narod budalom, Ana i ja nikoga ne pravimo budalom. Stanija može da priča ovde i mlati šta god hoće. Mi ovde živimo život i volimo se i tako ćemo nastaviti napolju - dodao je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#David Dragojević

'