AKTUELNO

Nedavno je raskinuo sa Rebekom, pa se ljubio sa Marijanom.

Marko Petrušević Petrući dobio je pitanje od novinara u studiju tokom večerašnje emisije da li može Marijani Zonjić da priđe i da je poljubi osim kada nije neka žurka ili slavlje u "Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

Marko je odmah istakao kako nije poljubio Marijanu u usta, a zatim je rekao i da ne zna šta će da radi, s obzirom na to da i dalje oseća emocije prema nekadašnjoj devojci Rebeki Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam je bre nju poljubio u usta? To na Mikijevom rođendanu bilo? Nisam je poljubio u usta! Sigurno se ne vidi da sam je poljubio u usta! - pričao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se malo pogubio... Rekao sam da mi se sviđa Marijana, pa pričam sa Rebekom pa mi prorade emocije. Simpatična mi je i slatka... Ne znam šta da kažem, ne osećam leptiriće. Idem sada na svoju stranu, ni jedna ni druga! - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da osećam neke emocije prema njemu i da sam zaljubljena, ali sam upala u neku fazu. Između nas su se dešavale neke stvari. Odjednom se samo nešto izdešavalo i to mi nije prijalo - rekla je Rebeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Poljubio me je na blic, ja to nisam očekivala. Sa moje strane nema emocija, jer je on bivši momak moje drugarice, kakva god da mi je drugarica. On je meni simpatičan i volim da se družim sa njim - izjavila je Marijana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marko Petrušević

'