AKTUELNO

Kaže da joj je sa Sanjom najlepše.

Jovana Tomić Matora, tokom noći, odlučila je da podeli intimne detalje iz svog života sa cimerima sa kojima trenutno boravi na rajskom ostrvu. Za vreme igrice koju su igrali, Matora je pričala zbog čega voli odnose sa istim polom i ovom prilikom hvalila svoju devojku Sanju Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani umešala se u celu priču i rekla kako nikako ne može da zamisli Matoru da ima intimne odnose sa muškarcima, posle čega je Jovana ispričala i kako je izgledao jedan njihov zajednički provod.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada sam u fazi da muškarce gledam samo za s*ks, poslednje četiri godine. Nemam neki tip muškaraca. Sanja je prava žena, vodi glavnu reč u svemu. Ja posle Nikole nisam imala momke, to mi je bio prvi dečko i prva ozbiljna veza. Ja sam uvek bila muškobanjasta. Pre toga se nikada nisam ljubila sa ženom i nikada nisam razmišljala o tome. Na splavu sam se ljubila sa prvom devojkom i bilo mi je čudno i do jaja - pričala je Matora.

Foto: RTV Pink

E onda, meni je to bilo toliko zanimljivo. Ja nijednu devojku nisam gledala kao Sanju, a uvek sam bila brat sa ortacima. Promenila sam se baš dosta. Baš sam bila luda! Ti si mene Luna upoznala u jednom od najpijanijih stanja! - dodala je Jovana.
Ja sam Matoru upoznala kada je bila pijana, pala je kod mene u separeu - otkrila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'