AKTUELNO

Otvorila je dušu svojoj cimerki.

Stanija Dobrojević bila je na meti osude od samog starta svog učešća u Zadruzi 2, a naročito zbog svoje profesije, koju mnogi nisu shvatili na pravi način, te su je okarakterisali kao prostitutku.

Ona se svakodnevno bori za pravdu i čini sve kako bi opravdala svoje eksplicitne fotografije koje su objavljivali najpoznatiji magazini, a u razgovoru sa Marijanom Zonjić ona je otkrila da li ju je mama u svemu tome podržavala kao i da li je brinula da će njena ćerka zbog toga krenuti stranputicom.

Foto: TvPink Printscreen

Mora da me podržava. Kad sam prvi put odlučila da se slikam za naslovnu, ja sam tad već imala 25 godina. Već sam sredila američke papire, ostao mi još jedan ispit da bih dobila vizu. Vukla sam par godina taj diplomski. Njeno je bilo samo da podrži ili da me ne podrži, ali nije mogla da me zaustavi. Samoživo sam dete, tvrdoglavo. Nikad ona nije morala da brine da li ću da krenem lošim putem. Ona je meni rekla da su joj uvek sve branili, i moj otac isto... - prisetila se Stanija.

Dobrojevićeva se potom dotakla i Vladimira Tomovića koji ju je ostavio javno, a ono što ju je posebno zabrinulo je čestitka u kojoj joj je mama poručila da je on ne zaslužuje.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je Tomović izjavio nešto što je nju mnogo povredilo. Ja kad raskidam i vezu od 5 godina, ona se ne meša. On je morao da uradi nešto drugo. Ili se plaši da ja ne dam neke šanse. Ne znam šta da mislim, zašto mi je to napisala? Dok se Taša ogradila, nije mi ni spomenula ljubav. Šta imaš od toga da povrediš moju porodicu, majku? Mogao si da prećutiš. Svakome je teško u rijalitiju, pakao! On mi je napravio dupli! Nema veze da su fanovi pisali, novinari, za stolom itd. Mene kopka sve, ne mogu ni da tražim poziv! Nikad nisam doživela da ovoliko udaram glavom o zid. Ja znam da će ljudi izmišljati svakakve priče. Realna slika o meni je bila samo učešće u rijalitiju - bila je utučena Stanija.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'