AKTUELNO

Ovome se nisu nadali!

Veliki šef se ovog puta pismom obratio zadrugarima na Rajskom ostrvu zbog nefer igre Davida Dragojevića i Marka Miljkovića, koji su zaklanjali svetlost i koristili upaljač kako bi prepoznali bombone koje su skupljali po bojama u plastičnim posudama. Iako su stanovnici Bele kuće pobedili, oni ipak neće ići na žurku jer su varali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odbačeni, trebalo je da znate da u svim igrama koje organizujemo treba da budete fer. Marko je danas varao jer je koristio upaljač, osim njega i David je zaklanjao svetlost. Zbog toga, vi idete na žurku večeras - glasilo je pismo Velikog šefa.

Odbačeni su potom počeli da skaču po stolu i da se raduju, a slično pismo je stiglo i u sanduče Bele kuće putem kojeg su ostali saznali da neće ići na žurku jer nisu poštovali pravila igre već pokušali da prevare tim odbačenih i produkciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odbačeni, trebalo je da znate da u svim igrama koje organizujemo treba da budete fer. Marko je danas varao jer je koristio upaljač, osim njega i David je zaklanjao svetlost. Zbog toga, oni će umesto vas ići na žurku - glasilo je pismo koje je razočarano pročitao David Dragojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'