AKTUELNO

Konačno su rekli jedno drugom šta imaju.

U toku večeri došlo je do opake rasprave između Maje Marinković sa Aleksom Savićem u koju se umešao Bora Santana kog je Maja nazvala njenom marionetom. Zadrugarka Mina Vrbaški je pokušala da im pomogne da porazgovaraju.

Sve ovo što vi radite jeste namerno provociranje jedno drugog. Pogledajte se u oči. Svašta kažete jedno drugom u afektu - rekla je Mina, pa je savetovala Maju i Boru da mirno razgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari koji imaju složen i komplikovan odnos od početka rijalitija su konačno seli da porazgovaraju o svemu. Tom prilikom Maja je rekla da je Bora namerno provocira jer ne može da je ima. Njene reči je demantovao Santana kada je izneo informaciju da je zadovoljavao ispod prekrivača jedne večeri kada je spavao zajedno sa Doroteom i njom u krevetu.

Ne vidiš me, ne vidim ni ja tebe. Evo, neću da komuniciram sa tobom više. Kako te nije sramota. Dabogda se ono najgore desilo mojima ako si ti mene pipnuo. Očima ne možeš da me gledaš jer ne možeš da me imaš. Daleko bilo, kad sam čula šta si rekao da smo radili, nije mi bilo dobro. Lažovčino - pričala je Maja, a onda je počela da viče kada je Bora rekao da ju je pipao po intimnim delovima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prva si počela. Nećemo više ni da pričamo zajedno. Kraj. Ako me pitaju šta je bilo ja ću da kažem da je bilo, pa prošlo. Ti si devojka smešna mnogo. Moram da priznam šta smo radili kad smo spavali Dorotea, ja i ti. Pričala si mi da te pipam, ali nas ne vidi kamera. Ja imam i svedoka. Rekla si mi da ne radim to tako. Gledaj me u oči i kaži da lažem... - govorio je Bora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video- prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Maja Marinković

'