AKTUELNO

Petrušević je priznao Popovićevoj da gaji emocije prema njoj.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do raskrinkavanja odnosa Marijane Zonjić i Marka Petruševića Petrućija zbog čega se njegova simpatija Rebeka Popović osetila povređenom.

Zbog ovoga njih dvoje su danas odlučili da porazgovaraju o svom odnosu prilikom čega je Petrući priznao da gaji emocije prema Rebeki.

Foto: TvPink Printscreen

Bio sam razočaran u tebe u jednom trenutku. Mislio sam da sa tobom više neću biti i onda kada smo bili zajedno sutradan, sve je krenulo da mi se vraća - započeo je Petrući razgovor.
Prvi put si sinoć pričao lepo. Izgledaš normalno, lepo, super. Taj lik se meni svideo, u tog lika sam se zaljubila. U lika koji ima ispravne stavove - dodala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Petrući rekao da ne želi da mu Rebeka prebacuje zbog flertovanja sa Marijanom, u suprotnom će prekinuti komunikaciju sa njom.

Ako ti i naredne nedelje nastaviš da mi prebacuješ, onda to znači da ćeš ti da mi se svetiš i onda ja to prekidam. Ovo će da prođe večeras, samo ignoriši. Moraš malo da istrpiš - nastavio je Petrući.
Osećam se ljigavo i povređeno. Ma neću ništa da trpim u životu - priznala je Rebeka Petruševiću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PREKINULA IH U VRELOJ AKCIJI! Zorica nije mogla više da IZDRŽI, pa je upala u toalet i prekinula Markov i Lunin s*ks! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'