AKTUELNO

Miljkoviću nije bilo svejedno kad je ovo video.

Zadrugari ove noći imaju priliku da saznaju sve ono što su pričali jedni o drugima misleći da kamere nisu zabeležile, a što nikada ne bi priznali za stolom i pred svima.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Gledanje snimaka" oraspoložio sve takmičare svojim humorom, a onda je nastao muk kada je pušten klip u kojem je Luna Đogani pričala da će se udati za svog dečka Marka Miljkovića čim napuste Belu kuću.

Ja ne razmišljam u tom smeru, a ni ona...malo je prerano da se razmišlja o tome. Jasno je da ja njoj odgovaram, tako da...šta bih dodao? - pitao se Marko vidno šokiran.

Foto: TvPink Printscreen

Pre toga je on meni napisao ,,LiM" i ostavio mi je taj papirić, ja sam bila pod utiskom. Ja sam njemu vikala da ću za njega da se udam, čista sprdnja. Mene sitnice kupuju i znam kako reagujem na to. Meni znači sve što mi on govori. Tako da sam ja komentarisala u tom smislu, što se ne bih udala? - rekla je Luna.

Međutim, voditelj je podsetio blogerku da je u prošloj sezoni Zadruge 1 isto govorila i kada je bila samo dva meseca u vezi sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem, zbog čega se osetila neprijatno.

Foto: TvPink Printscreen

Sprdam se, ne razmišljam o braku. Prošle sezone je bilo drugačije, ovo su dva različita muškarca. Za onakvog muškarca se nikada ne bih udala, a ovo je bila sprdnja - rekla je Đoganijeva.

Detaljno o ovom izlaganju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'