AKTUELNO

Brendon zaratio i sa Lunom tokom nominacija.

Ponašanje Branislava Radonića Brendona u rijaliti programu "Zadruga 2" prema ostalim zadrugarima bila je jedna od glavnih tema tokom današnjih nominacija. Nakon što je ušao u svađe sa Markom Stolićem i Petrućijem, sevale su varnice i između Brendona i Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog izlaganja Luna je istakla kako joj nije jasno zbog čega njen dečko Marko Miljković trpi Brendona. Đoganijeva je istakla i da se u poslednje vreme često svađa sa Brendonom za kog smatra da koristi ljude.

Ja mnogo bolje znam šta Marko misli o Brendonu. Brendon samo koristi Marka zato što mu on sve daje. Ja mislim da Brendon Marka ne gotivi. Brendon nema osećaj za druge ljude - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam isto Lunu stvarno gotivio, dok se nije zaljubila i ušla u vezu sa Markom. Od tada je postala veoma posesvina, pre svega prema njemu. To govori o tebi. Loše je da se histerično ponašaš prema ljudima koji su te gotivili. Smatram da treba da se izmeniš u daljoj budućnosti. Ti si najobičnija guska, moram ovo u lice da ti kažem javno - govorio je Brendon Luni.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti! Izvini što sam sa Markom u vezi, što nije sa tobom. Oprosti! Mene Brendon stalno vređa. Na ostrvu me je vređao za sve pare. Marko za to zna. Ja samo znam zbog čega Brendon gotivi Marka, ali ne znam zbog čega Marko gotivi Brendona - dodala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'