AKTUELNO

Odjekivala je Zadruga od njenih pretnji.

U toku emisije ''Pitanja novinara'', Pavle Jovanović je rekao da mu je Jovana Tomić Matora priznala da se njena devojka Sanja Stanković bavila prostitucijom. Ona je to žestoko negirala do te mere da je pokušala da ga udari, ali ju je obezbeđenje i nekoliko cimera sprečilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rasprava se malo smirila pa je Jovana izašla ispred Bele kuće, dok je Sanja grcala u suzama na stepeništu, a Jelena Krunić i Ana Korać su je tešile.

Ubiću ga na spavanju, majke mi evo - govorila je Sanja u suzama.

Iznervirana Matora je nastavila da urla, pa je Ljuba Pantović pokušala da je smiri kako ne bi došlo do fizičkog obračuna i kršenja pravila o boravku na velelepnom imanju.

Zvao me je da pričamo. Pričali smo i on mi je rekao kako se to priča po gradu. Ja sam samo rekla da je ona ceo život promenila zbog mene, niko prostituciju nije spomenuo, šta je sa njim, polomiću ga kunem vam se - nastavila je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bude li me neko sprečio, ja ću polomiti i Pavleta i te osobe. Bude li mi Sanju još neko nazvao kurvom, neće dobro proći, haos ću da napravim. Ja ne mogu da verujem - govorila  je Matora, a o Ljuba i Ša su na sve načine pokušavali da je smire.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Pavle Jovanović

'