AKTUELNO

Svi ukućani bili su zaprepašćeni.

Ana Korać i David Dragojević naišli su veliku krizu koja je uzdrmala njihovu vezu, ali su rešili da izglade svoj odnos odmah nakon što se ona vratila sa Rajskog ostrva i preselila u hotel kao njegova omiljena ukućanka.

Ona je u naletu strasti prethodne noći priznala svom dečku da joj je muka, a David ju je ubeđivao u to da je sigurno trudna i da je vreme da zasnuju porodicu.

Sedma sila ju je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala šta bi uradila kada bi se to zaista obistinilo, a oni su sa osmehom i dali konkretan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Da, muka mi je, ali ne znam zbog čega. Muka mi je i na miris i na sve. Ne verujem da sam trudna. Bila sam bolesna i sva sam izmorena. A, kada bi se ispostavilo da sam trudna, bila bih srećna i bilo bi mi drago. Smatram da smo spremni i te kako, tako da ne sumnjam u to uopšte - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni bi bilo drago, ja sam rekao da sam sa Anom osetio nešto što nisam nikad i suprotstavljam se svima. Prvi put sam stao i protiv mojih najbližih. Jedva čekam da izađemo i da napravimo našu priču - rekao je David.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'