AKTUELNO

Nisu joj jasne njegove namere.

Emisija ''Pitanja novinara'' su u toku i pripadnici sedme sile već uveliko rešetaju zadrugare škakljivima pitanjima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinara je zanimalo da mu Dorotea Jovanović prizna kako se oseća zbog simpatisanja od strane Karađorđa Subotića. On joj je toku nedelje napisao pesmu, ali i poruku u kojoj opisuje mladu dizajnerku kao lepoticu što je šokiralo sve prisutne, a najviše nju.

Ja sam njega poštovala kao oca devojke sa kojom sam se ovde družila. Ja sam na njega i Ljubu gledala stvarno sa poštovanjem. Znači gledam ga kao oca moje prijateljice. Zadrugari stvarno imaju pogrešnu percepciju, a sve je prevršilo kada kada mi je ostavio poruku, nisam se tome nadala. Po prvi put sam ustala zbunjena, ovo mi je jako bezveze tema. Meni su sve te poruke jadne. Ne znam. On kao da nije svestan da tako ponižava svoju ćerku. Mi imamo teme za razgovor ali nikada nismo pričali pa da on ima ideju da je sve to moguće. Odakle njemu pravo da mi donosi cvet i piše pisma i pesme - govorila je iznenađeno Dorotea, a onda je ustao Karađorđe i rekao šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

To nema veze sa emocijama, mi smo imali dosta razgovora koje ona nije shvatila. Naš odnos i našu priču je prebacila na uticaj većine. Razumem ja sve to. To je bila hermetička misao. Pomislio sam da je sposobna da razume to. Ona je dete, drugarica moje ćerke. Što se mene tiče, ja nju gledam kao prijatelja. Prijaju mi šetnje sa njom i danas sam je pozvao i rekao da razmišlja malo šire. Ona je jedna od najlepših osoba ovde - rekao je Karađorđe, a onda je Doroteao ponovo komentarisala celu situaciju:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko ne piše ljubavna pisma drugarici svoje ćerke. Meni je to nerealno, nisam to htela da shvatim to tako kao svi vi. Ja sam posle shvatila da ja uopšte nisam pomišljala to na taj način. On mi je u jednom trenutku rekao ''Hajde da se zezamo'', to sam ja shvatila kao šalu. Posle su mi krenule misli da je mislio na sve ovo, počela sam da se udaljavam... - govorila je Jovanovićeva vidno iznervirana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Karađorđe Subotić

'