AKTUELNO

Imaju velike planove.

Večeras je voditelj Milan Milošević imao intervju sa Suzanom Perović. Njega je najviše zanimao njen odnos sa Mikijem Đuričićem. Između ostalog, dotakli su se i teme salaša o čemu njih dvoje često pričaju.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Miki priča kako bi voleo da sa Suzanom nakon završetka najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga 2" kupi salaš i tamo nastave zajednički život. Voditelja je najviše zaintrigiralo to što, iako su javno priznali svoju vezu, Perovićka kad priča o kupovini salaša, priča u jednini, dok Đuričić priča u množini. Suzana je na to rekla da trenutno ne može da pravi nikakve planove.

Pročitajte još: NAPOKON PRIZNALA DA SU MIKI I ONA IMALI S*KS ISPOD TUŠA? Pušten snimak njihove intimizacije, a onda je Perovićka otkrila šta su radili u kabini! (VIDEO)

Međutim, nakon večerašnjeg izbacivanja, Miki i Suzana su se ipak dotakli ove teme i počeli da planiraju zajednički život. Đuričić je predlagao razna mesta širom Vojvodine, tokom razgovora koji su imali ispred sobe za rehabilitaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Fruška Gora je idealna, od Fruške Gore nema ništa lepše - hvalio je Miki predeo u kome bi želeo da živi, pa dodao: Naravno, to sve zavisi od tebe.
Naravno da sve zavisi od mene - odbrusila mu je pevačica.

Miki je izrazio želju i da joj malo bolje približi odnose u njegovoj porodici, kao i da je po izlasku upozna sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sva familija i sa mamine i sa tatine strane, misle da nismo normalni Mirko i ja. Smatraju nas za ludake, ali nas vole svi. Videćeš, upoznaćeš ih - obećao joj je Đuričić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

#Zadruga 2

'