AKTUELNO

Tomićeva odmah osula paljbu.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Pavle Jovanović je kroz razgovor sa Zoricom Marković priznao da je on čuo da se Sanja Stanković bavi nečasnim poslom, odnosno da je prostitutka, ali da ne može da potvrdi da je video njenu sliku u katalogu i ne zna koja je njena cena. Zbog ovoga Luna Đogani je uputila ovom zadrugaru pitanje da li mu je žao što je sve to izrekao za plavušu.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti je bar malo žao zbog svega što si rekao za Sanju i Jovanu i da li su one to zaslužile od tebe - upitala je Luna Pavla.
Jovana se mešala u sve u vezi sa mnom, nebitno sa kim se ja raspravljam, ona je podrugljivo vrištala na sve te stvari. Ja nisam imao ništa protiv Sanje, ali sam video da se i ona priključila tome - pričao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je bila besna kada je shvatila da je ovo Pavle sve izgovorio iz revolta jer ona prethodnih meseci nije bila na njegovoj strani dok se svađao sa Draganom Mitar, pa je osula paljbu po njemu.

Meni je krivo što je Sanja ovde i što ne mogu da imam seksualne odnose sa Draganom, inače bih je pocepala. Ti si to izjavio zato što sam te ja dva, tri meseca napadala. Za sve si u pravu. Sve je istina. To samo slep ne vidi da on to radi da bi se uvukao Zorici - prokomentarisala je besno Matora.
Njemu smeta što sam ja dobra sa Draganom. On bi da mi svi ne pričamo sa Draganom - dodala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZADRUGARE OČEKUJE PAKAO! Zorica otkrila Suzani da će napraviti HAOS ukoliko je Sanja bude nominovala za POTRČKA (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'