AKTUELNO

Veoma je otvoreno pričao o svom odnosu sa Jovanovićevom.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

David Dragojević uputio je pitanje Karađorđu Subotiću koje se ticalo njegovog bliskog odnosa sa Doroteom Jovanovićem zbog čega su ga mnogi zadrugari osudili i nazvali ga "manijakom".

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti je krivo što pojedinci pokušavaju da te osude da si manijak? Ja znam tvoje namere, i znam da to nisi - upitao je David Karađorđa.
Ja ništa pogrešno nisam napravio, sem tog lepog druženja, koje su tri osobe izvrgle ruglu. To je sve poteklo od Mine Vrbaški koje je veoma neprimereno. Dorotea i ja imamo zajedničkog prijatelja. Ovde se samo radi o izvrgavanju rugla mog drugarstva sa Doroteom. Ja sam vrlo transparentno ostavio tu poruku. Čak i da sam je startovao, a nisam. Ona je očistila kuhinju, prva se ponudila - ispričao je Karađorđe, a kako mu je Mina sve vreme dobacivala, on joj je žestoko odbrusio:

Foto: TvPink Printscreen

Mina, odj*bi. P*puši Marku Markoviću. Kroz sve mušterije koje si prošla, odlično mirišeš - rekao je Karađorđe Mini.

Slušajući sve ovo, Dorotea je samo gledala u jednu tačku i bila je veoma iznenađena Subotićevim odgovorom, ali  je ostala uzdržana.

Pročitajte još: MIKI POJASNIO DRAGANI KAKO STOJE STVARI U ZADRUZI: Suzana je NEGATIVAC, Marija Kulić je POZITIVAC! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'