AKTUELNO

Našao se nebranom grožđu.

Ukućani Bele kuće igrali su "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Kad si ušao, ti si rekao da ovde imaš ljude koje poznaješ i da su ti prijatelji. Matora i Sanja na primer. Kako je moguće da izgubiš odnose sa toliko ljudi ovde, pa čak i sa Draganom?'' - glasilo je pitanje za Pavla Jovanovića, a ovo je zanimalo Zlatu Đurković.

Jednostavno se razočaraš u ljude. Matoroj sam rekao od prvog dana sve šta imam. Shvatio sam da nije ista kao što je napolju. Svi me saleću ovde, zbunim se... - pravdao se Jovanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je iznerviralo što sam rekla da si dobar lik i moj drug. Imao si dosta prilika da mi kažeš svašta. Ti i ja se poznajemo nekoliko godina. Dosta puta se nalazimo i zezamo. Mislila sam da si jako dobar dečko, evo i Ana je to mislila. Milion puta si me ubacio u priču sa Draganom. Ja sam nju iskoristila i rekla sve loše. To je bilo podlo sa moje strane, ali mi nije jasno što smo se mi videli zbog Dragane pre rijalitija ili kao drugari pa si počeo da pričamo - rekla je Matora, ali je bila uskraćena za odgovor na njeno pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanje je postavila Zlata, pa se ona ubacila da komentariše navode Pavla da mu je Matora rekla kako je Sanja Stanković prestala da se bavi prostitucijom kada je ušla u vezu sa njom.

Da li je moguće da će ona tebi da kaže sve ono o Sanji, a niste tako dobri prijatelji? To ne pije vodu, to je glupost. Mnogo si se zavozao - govorila je Zlata.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zlata Đurković

'