AKTUELNO

Ovo ih je još više zbližilo.

Dok je trajala emisija "Igra istine" zadrugari su jedni drugima postavljali pitanja o svemu što ih interesuje, a Luna Đogani i Marko Miljković su odlučili da sami igraju istu igru, a sve se odnosilo na njihovu vezu. Prvo je Luna upitala Marka šta mu se ne dopada kod nje, a onda mu joj je on uzvratio.

Foto: TvPink Printscreen

Psihički sam ti rekao šta mi se ne sviđa, a to je kad imaš te tvoje bubice - rekao je Marko, a onda je on isto pitanje uputio blogerki, na šta mu je ona odgovorila:
Možda da pričaš više o svojim emocijama. Ja ne bih ništa menjala kod tebe, ali ako bih morala onda to. A fizički, samo da si malo viši - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da li bi mogao da zamisliš odgovor bez mene? Mogao bi, ali ne želiš, je l' da? - upitala je blogerka Miljkovića.
Bilo bi zeznuto da se izbegavamo. Naravno da bi bilo preteško. Ne razmišljam o tome - rekao je Marko.

Nakon toga su jedno drugo upitali u kom trenutku su osetili ogromnu privlačnost koja ih je još više povezala i učvrsnula njihov odnos.

Sedeo si tamo na krevetu, prvih dana kada si došao. Tada sam se baš naložila. Privlačio si me fizički - priznala je Luna Marku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIJATELJI SMO ZA SADA! Toma i Nadežda otkrili da su bili na korak do s*ksa, a onda je Biljićeva priznala da za njih dvoje IMA NADE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'