AKTUELNO

Imala je jednu grešku i ne želi više da je ponovi!

Nadežda Biljić tokom jutra povela je razgovor sa Zoricom Marković o Tomi Paniću i njihovoj akciji o kojoj je bilo već reči u emisiji.

Naime, Toma je prišao tokom žurke Nadeždi i želeo sa njom da ima intiman čin, što je Biljićeva odbila. Međutim, Zorica je počela da je ispituje šta je hteo Panić od nje, pa je Nadežda otvorila dušu.

Foto: TvPink Printscreen

Budala, napio se i ne zna šta priča - započela je Nadežda.
Ti kao nisi prihvatila razgovor - nastavila je da je ispituje Zorica.
Jesam i odmah sam mu rekla da se smiri - odgovorila je Biljićeva.
A šta on hoće, da te kr*sne - provocirala je Markovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Oće da drka k*rac. Ovde? Nema šanse, rekla sam mu: "Napolju prijatelju, da me vodiš na večere, kupuješ poklone..." Nek' me iznenadi. Ne bih napravila istu grešku u životu više - izjavila je Nadežda.
Ja bih mogla da se prekrstim i levom i desnom rukom da bi ti isto uradila. Ali dobro, ako je ovde uspeh kao u vojsci, pisati recke, onda je to u redu - nadovezala se Zorica.
Ja sam rekla da sam imala ozbiljan problem napolju zbog toga što sam uradila. Ali šta da radim, svaka greška se plaća. Zaj*bala sam se jednom i nikad više u životu - završila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOK JE ALEKSA SAVIĆ U BELOJ KUĆI, NJEGOVA DEVOJKA UŽIVA NA SLOBODI: Ovako izgleda čuvena Mina koja mu je osvojila srce! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'