AKTUELNO

David i Suzana su takođe bili na tapetu.

Još jedno pismo Velikog šefa okupilo je sve stanare Bele kuće oko crnog stola. On je ovog puta opomenuo zadrugare da odmah vrate sve papire i olovke koje koriste da bi pisali spisak za kupovinu i neke druge nedozvoljene stvari.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, prošle nedelje trebalo je da svi vratite papire. Nekoliko dana posle toga ste vrlo opušteno pravili spiskove za hranu. Zanima nas da li imate amneziju jer nadamo se da ste svesni da vas pratimo. David je imao zadatak da pokupi sve to. Olovke i papiri su kod vas, a znate da smo to zabranili. Doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1000 dinara. Nakon ovog pisma sve papire stavite u sanduče. Marka Miljkovića posebno opominjemo da se ne igra jer mu sledeći puta nećemo progledati kroz prste. Snežana je kažnjena nedeljnim honorarom jer je odbila da ide u kupovinu - glasilo je pismo.

Sanja je pročitala pitanje i zamolila zadrugare da budu brzi kako bi otišli da jedu. Snežana Ilić se oglasila zbog kazne šefa jer nije htela da ide u kupovinu.

Hvala šefe, mogao si i nominaciju, ide mi se kući - rekla je kratko Suzana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljudi, nije do mene. Ja sam pokušao da utičem na sve, ali niko nije slušao - govorio je David pravdajući se.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja imam olovku, sad ću da donesem, izvinite produkcijo, nisam znala da ne smemo da pišemo - rekla je Marija pa je donela olovku.

Učesnici rijalitija su skupili sve papire i olovke i odneli u sanduče gde ih svakog dana dočeka pismo Velikog šefa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Snežana Ilić

'