AKTUELNO

Ne poštuju pravila!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kao i svakog ponedeljka, kako bi obavio pretres nedelje i izbor potrčka. Otvarana je tema za temom, a jedna od njih bile su kazne koje zadrugari iz dana u dan dobijaju jer krše pravila življenja na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAMALO DA PADNE PEŠKIR! Luna i Marko u VRELOJ akciji ispod tuša! (VIDEO)

Naime, iako su danas pre podele budžeta očekivali da su protekle nedelje kažnjeni sa po hiljadu dinara, stiglo je pismo od Velikog šefa zajedno sa novcem, u kome je pisalo da su kažnjeni sa po dve hiljade dinara. To je uzdrmalo mnoge ukućane, jer je mnogo njih ostalo bez novca. Većina ukućana je okrivilo Staniju Dobrojević za to, jer je protekle noćim tokom "Igre istine" bojkotovala igru i sedela na fotelji. Voditelj Milan Milošević primetio je da je većina zadrugara napalo Staniju zbog toga, iako je većina ljudi lagalo u igri, kao i da su šetali, pušili u toaletu, izlazili sa igre. Dobrojevićeva je dala svoj komentar.

Meni niko nije postavio pitanje i kažu Stanija je kriva. Pice nisu stigle, što znači da ste lagali i da ste kažnjeni jer ste lagali u Igri istine. Ja sam namerno otišla tamo da sedim i ponavljam, niste kažnjeni zbog mene - obrazložila je Dobrojevićeva.

Voditelj je dodao da je zbog laganja i svađe nakon što nisu dobili picu kao nagradu, publika okarakterisala Igru istine kao Igru laži i Igre gladi.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević, koji je takođe kažnjen tokom današnjeg dana iz razloga što nije poslušao pismo Velikog šefa i pronašao sve olovke u kući i uklonio ih sa imanja, imao je komentar na situaciju:

Sinoć je ovde sve bilo kao na stanici. Svi su šetali, pušili, nisu poštovali igru. Kao i za moju kaznu. Kada sam bio vođa, ja sam zamolio ljude da iznesu hemijske olovke, niko me nije poslušao, a ja sam danas kažnjen i rekli su mi da sam nesposoban - prokomentarisao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je ustao i besno prokomentarisao da su po stoti put kažnjeni zbog istih zadrugara. Mikiju Đuričiću je zasmetalo što se skrenulo sa prethodne teme odnosa njega i Suzane Perović i što, po njegovom mišljenju, pričaju o banalnim stvarima kao što su kazne:

Foto: TvPink Printscreen

Da li je ovo važnije od moje životne situacije i emocija? Neću više ni u jednoj emisiji učestvovati - pripretio Đuričić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'