AKTUELNO

Ne mogu da joj pređu preko ovoga!

U toku je još jedna emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević svakog ponedeljka otvara teme sa zadrugarima koje su obeležile proteklu nedelju. Nakon što je nastao haos u emisiji zbog rasprave na temu o optužbama upućenim Sanji Stanković da se bavi prostitucijom, Milan je želeo da sazna zašto se Jovana Tomić Matora razočarala u Anu Korać kao Sanjinu prijateljicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAMALO DA PADNE PEŠKIR! Luna i Marko u VRELOJ akciji ispod tuša! (VIDEO)

Naime, Jovana misli da Ana nije stala u odbranu svoje prijateljice kada su je optužili da se bavi najstarijim zanatom, kao i da nije bila dovoljna podrška kada joj je bilo teško.

Ja sam rekla Pavlu da je jako ružno to što je izneo i da ne iznosi laži. Rekla sam i da mene to ne zanima. Ja sam sa Matorom konstantno bila kada je bila u lošem periodu i ona je mene tada nap*šavala. Ja nisam dobro psihički i jedini ko može da me smiri je David. Isto tako sam mislila i za njih dve. Nema potrebe da ja njoj nešto dokazujem - pokušala je da se opravda Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Miljana imala konflikt, Ana je branila Sanju. Zašto je tada bila uz nju, a sada ne - zapitala se Marija Kulić.

Onda je David Dragojević, Anin dečko, ustao da je opravda:

Ona ih je pustila da se same smire - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Sanju da li misli da joj je Ana ispala pravi prijatelj u ovoj situaciji, a Stankovićeva mu je odgovorila sledeće:

Mene su prijatelji sto puta izdali i ja zbog toga ne očekujem ništa više od njih. Ana je takva i ja sam nju prihvatila takvu. Jovana previše očekuje jer daje previše sebe. Ja bih sedela kod Ane da se ovo njoj desilo, ali ja sam takva - odgovorila mu je Stankovićeva, pa upitala sve zadrugare - Da li ima još koja osoba da mi se pos*ere po glavi?

Foto: TvPink Printscreen

Tomićeva je zatim dodala:

Tri dana nisam imala nikakvu komunikaciju sa Anom. Luna i Bora su bili najviše tu. Bila je tu prva, ali je Sanji sutradan bilo mnogo lošije. Ja očekujem od prijatelja kada se ovako nešto desi makar zagrljalj. Nije David jedini na svetu - rekla je razočarano Matora.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'