AKTUELNO

Bili su saglasni oko ovoga.

Voditelj Milan Milošević je tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom"  sa zadrugarima komentarisao najaktuelnije teme koje su obeležile prethodne dane u Beloj kući. Glavni akteri u narednim minutima bili su Nenad Aleksić Ša i Pavle Jovanović koji su pričali o svojoj prepisci neposredno pred ulazak u rijaliti "Zadrugu 2".

Naime, Pavle je izjavio da mu je Ša pričao kako bi voleo da uđu zajedno u rijaliti jer su u Beloj kući svi "ludaci", aludirajući na Jovanu Tomić Matoru koja je u to vreme boravila na velelepnom imanju. Međutim, Aleksić je ovo demantovao.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna osoba je pre nego što je ušla ovde je pozvala drugu osobu i rekla. "Ja ulazim u "Zadrugu", molim te potpiši ugovor, jer su unutra sve bolesnici. Pritom, ta osoba (Ša) je ovde predstavila Sanju i Matoru kao njen prijatelje. Pavla si zvao - upitao je voditelj repera.
Nisam zvao Pavla već smo se dopisivali na Instagramu - rekao je Ša, a onda mu se Jovanović suprotstavio.
Bili smo na jednom splavu, bila je promocija Sanjine pesme i ja sam rekao da sam blizu da potpišem ugovor. On je rekao da potpišem jer su unutra bolesnici i ludaci. Onda je u našoj raspravi rekao da ću grebati da izađem odavde - objasnio je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Reč bolesnici nije izrečena. On mi je rekao da će ući, ja sam rekao "Top, napravićemo ekipu" - pričao je Ša i demantovao da su njih dvojica uživo o ovome pričali, već da su komunicirali putem društvenih mreža.
Znam da je Ša rekao da ćemo ući on i ja, Matora je već tamo. Nikada nije rekao da su ludaci i bolesnici, nego mu je samo rekao da uđe - dala je svoj komentar i Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovog komentara je Ša prišao Sanji Stanković i pružio joj ruku. Podsetimo, njih dvoje u Beloj kući ne komuniciraju, ali je plavuša je imala potrebu da demantuje Jovanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Stanija OSUDILA Lunino ponašanje, a onda se Marko oglasio, pa spomenuo Gastoza: NE BI IMALA NI GRAM POŠTOVANJA PREMA MENI AKO BUDE SA NJIM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

'